20 kolovoza, 2007

Odgovor Vijeća gradske četvrti Peščenica - Žitnjak

Predmet: Gradnja zgrade ispred stambenog bloka Ulica grada Chicaga 19, 21 i 23 - odgovor na dopis

Poštovani!
Na osnovi Vašeg dopisa zaprimljenog 13. srpnja 2007. i dodatka kojeg ste nam priložili kao i Vašeg obrazloženja iznesenog na 18. sjednici Vijeća Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, kada ste kao predstavnik građana obrazložili problematiku vezanu uz predmetnu naznaku odgovaramo sljedeće:
- U okviru svoje nadležnosti kao predstavničko tijelo, Vijeće Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak na osnovi propisane i opisane procedure podržava sve inicijative i prijedloge građana Vijeća Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak čiji je cilj poboljšanje komunalnog i urbanog standarda, ukoliko su isti u okviru važećih zakonskih propisa i iz njih izvedenih akata i planova.
- U konkretnom slučaju Vijeće podržava i Vašu inicijativu ukoliko se ista temelji na važećim urbanističkim planovima Grada Zagreba.
Polazeći od navedenog, a budući da ste nam priložili o istoj problematici odgovor Gradskog ureda za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Vijeće Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak u potpunosti podržava spomenuti odgovor jer je utemeljen na važećoj zakonskoj i urbanističkoj proceduri.

Predsjednik Vijeća Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak
Ivan Šikić

Nema komentara: