19 svibnja, 2009

Šta mislite, kome ćemo dati glas?

Za one koje možda i dalje fasciniraju slike novih građevina i ostalih djela, za koje je "zaslužan" MB, pozivam vas da, kao primjer njegovog djelovanja "za dobrobit građana", pogledate ili se prisjetite (neuspjele) akcije koju smo vodili kako bismo spriječili izgradnju zgrade na parceli, koju smo mi, građani, koristili kao jedinu zelenu površinu pogodnu za dječju igru i opuštanje odraslih u našoj okolici (ima tamo puno materijala, a situacija je bolno tipična i nebrojivo puta ponavljana u svim dijelovima grada). S time u vezi, naročito obratite pažnju na nagodbu, kojom je investitor došao do željene parcele, u zamjenu za potpuno bezvrijedno zemljište između željezničke pruge i jednog prilaznog puta na Horvaćanskom zavoju.
Eto, već bi ovo trebao biti dovoljan razlog da glasate za Kregara. On, kao i svi ljudi na njegovoj listi, siguran je jamac da ovakve stvari neće biti moguće.

2 komentara:

DBlogger kaže...

Izađimo na izbore!
3/5 birača nije izašlo u prvi krug, a 1/5 je glasao za Banditja.

nemojte da drugi glasaju za vas!

DBlogger kaže...

DOĐIT IM REĆI ŠTO MISLITE:

Poštovani,

čast nam je pozvati Vas na tribinu iz ciklusa “Srijedom u Europi” na temu
“I GRAĐANI ODLUČUJU – ZA BOLJI I ČISTIJI PROMET U ZAGREBU“

Gosti tribine: gđa. Jadranka Veselić Bruvo – pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada, gosp. Dubravko Baričević - savjetnik direktora ZET-a, gđa. Silvana Tantegl - voditeljica grupe za promet HŽ Infrastrukture, gđa. Lidija Pavić Rogošić – direktorica Udruge ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, gosp. Alen Hadžić – savjetnik direktora Čistoće, gosp. Damir Širola – predsjdnik udruge BICIKL, gosp. Mario Anžak – profesor na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu

Voditeljica tribine biti će Ariana Vela.

Očekujemo Vas u ponedjeljak 25. svibnja ove godine u 17:30 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1/1.

Dobrodošli!
Europski dom Zagreb